あいかわらずパンを焼く

今日もあいかわらずパンを焼く。
リスドォルに20%ほどカメリヤを混ぜてブールに初挑戦したが
原爆のようなキノコ型のぶきみな物体に(泣)
フランスパンみたいなリーンな生地を手荒く扱いすぎたのか
それとも最終発酵の見極めが悪かったのか。
原因はイマイチはっきりしないが、食べる気はすっかり失せた。

FSUを覗いたら、ジョニー君のオフィシャルからの<a href=http://www.figureskatersonline.com/johnnyweir/journalmain.php?p=05march.php>記事リンク</a>が。

The quad toe has been great recently, so it may go into
the free program for worlds. Mind you it may not,
but I'm feeling more and more comfortable with the jump
and in combination with other triple jumps.
I've even landed some quad triple triple combinations,
so if I don't do quad at worlds, for whatever reason,
I will do it at a pro-am competition in Florida after worlds.

4−3−3はハッタリなのかどうかわからんが、
とりあえず一刻もはやく彼がクワド跳んでるところを見たい。
まだチャレンジできる立場なんだから、怪我でもしてない限り
ワールドで思い切って跳んでほしいもんだ。